مشاوره حقوقی رایگان - ثبت واقعه نکاح

باردارم و قصد سقط ندارم. ولی پدر بچه میگه به زور سقط کن سه ماه بعد میام خاستگاری(دروغ محض) من اگره بروم برای شکایت ثبت واقعه ی نکاح اونوقت عقد دائم میشه یا موقت؟؟؟ ؟؟خانوادم عقد موقت قبول نمیکنند. من خودمم میخوام ثبت شه اسم پدرش تو شناسنامم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد به دلایل استنادی در دادگاه اما اصل بر عقد دائم است مگر اینکه خلافش ثابت شود لذا در این حالت وفرضی که هیچ دلیلی بر اثبات نوع عقد وجود ندارد اصل بر عقد دائم است .