مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده

سلام خسته نباشید چند وقت پیش یک شخصی از تلگرام بهم پیام داد میگفت 15 سالشع و نمیتونه ارز بخره از من شماره کارت گرفت گفت قراره موتور بفروشه با پول اون ارز بخره بعد من براش ارز خریدم متوجه شدم کلاهبرداری بوده و حسابم مسدود شده و منو بلاک کرده من از طریق پلیس فتا اقدام کردمو اعتراف کردم بی گناهمو مدارک و دادم ولی کل حسابام مسدوده الان باید چیکار کنم من کاری نکردم خیلی نگرانم قول خوردم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی پرونده را تاانتها دنبال و بی گناهی خودرا به اثبات برسانید