مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از طریق ارثیه

سلام
باتوجه به اینکه تاکنون موفق نشده ام که مهریه ام را از همسر سابقم مطالبه کنم و تمامی اموال زوج بنام پدرش می‌باشد
چگونه میتوانم مهریه ام را از طریق سهم الارث همسرم مطالبه کنم؟

برای وصول مهریه از طریق ارثیه، می‌بایست قبل از فوت والدین همسر سابقم اقدام کنم یا به محض فوت والدینش؟
برای مطالبه مهریه از طریق ارثیه، باید از کدام نهاد اقدام کنم با توجه به اینکه مهریه رو از طریق دادگاه اجرا گذاشتم نه ثبت؟

سپاس از توجه و راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر گفت فوت �فاق افتاد و ارث به ایشان رسید می‌توانید اقدام کنید