مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شرکتی به رسمی

سلام وقت بخیر
ابتدای دی ماه 98 لایحه ای در مجلس تصویب شده و به شورای نگهبان رفته ، مبنی بر تبدیل وضعیت ایثارگران و فرزندان آنها به رسمی
بنده نیروی شرکتی یکی از بانکهای نیمه دولتی هستم که قراردادم زیر نظر اداره کار هست
به طور مشخص بنده مطابق این بخشنامه میتونم رسمی بشم و بیام زیر نظر بانک ؟
نماینده بنیاد شهید گفته که نیروهای کارمند قراردادی به رسمی و نیروهای کارگری به ثابت و دائم تبدیل میشن
یعنی چی ؟ یعنی منه نیروی شرکتی زیر نظر خود بانک نمیرم و دوباره با همون شرکت پیمانکار قرارداد خواهم بست ؟؟؟
ممنون میشم جواب واضح بدید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام فعلا قانون مذکور تصویب و به مرحله انتشار و اجرا نرسیده