مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم در جلسه تمکین به پزشک قانونی معرفی شد

باسلام. شوهرم بدلیل اختلافی که داشتیم خانه را ترک کرده و در این مدت به من چندین پیام توهین آمیز فرستاده که وسیله هایم را ببرم و خودم به خانه پدریم بروم. من هم با صورت جلسه بعد دو هفته جهیزیه را خالی کردم. الان شکایت تمکین از من کرده است. در جلسه اول تمکین، قاضی با توجه به حرفهای من ایشان را به پزشک قانونی معرفی کردند. قاضی در صورت جلسه نوشته آیا خواهان تعادل روحی دارد یا نه؟ آیا ادامه زندگی با ایشان امکان پذیر است یا نه؟ آیا خواهان مشکل جنسی دارد یا نه؟ البته من لایحه با خودم برده بودم که درخواست کرده بودم که ایشان مشکل روحی روانی و جنسی دارند ولی قاضی قبل اینکه لایحه من را بخوانند خودشان از حرفهای من این تشخیص را دادند. هفته پیش جلسه معرفی به پزشک قانونی بود که شوهرم حاضر نشده بود. در ضمن من کلی پیام ارسالی از ایشان که صدها بار ذکر کرده که من طلاق میخام. میخام جدا شم. کلی توهین به خودم خانوادم. اینکه برو خانه پدرت من تو را نمیخام. جهیزیه را ببر (حدود 20 صفحه پرینت ) و نیز گزارش کلانتری که ایشان خانه نیستند و نامه پزشم قانونی پیوست پرونده کردم) حالا سوال های من این است :
1) شوهرم چند جلسه می تواند در دادگاه حاضر نشود تا قاضی رای صادر کند؟
2) آیا مشکل روحی روانی ایشان در پزشک قانونی تشخیص داده می شود یا می تواند قانون را دور بزند، چون همسرم به شدت عصبی است و حتی وقتی با من دعوا ندارد حتما حتما در بیرون با یکی درگیر می شود.
3)آیا برای مشکل جنسی همسرم آزمایشهای خاصی میگیرند؟ ایشان به شدت سرد هستند و بارها بخودم گفتند که باید بروم دکتر ولی هیچ اقدامی نکردند؟
5) با توجه به اینکه در لایحه درخواست کردم خانه مستقل با اثاث در شان من تهیه کنند آیا هزینه کارشناسی به عهده من است؟
6) این پروسه پزشک قانونی چقدر طول می کشد، در این مدت می توانم درخواست نفقه کنم یا منتظر جواب تمکین باشم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید درخواست نفقه کنید.قاضی هر زمان صلاح بداند رای صادر میکند و نرفتن به پزشکی قانونی به ضرر زوج است وبه احتمال خیلی زیاد رای طلاق برای شما صادر می گردد با شرایط فوق.حتما با وکیل مشورت کنید