مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت حساب بانکی

با سلام بنده 3 ساله که همسرم رو طلاق دادم ولایت اجرت المثل محکوم به مبلغی شدم که حسابم رو مسدود کردند و حدود دوسال که حساب مسدود و هیچ پیگیری نمیکنه و اعلام رضایت هم نمیکنه بنده کارگر هستم و پول چندانی هم توی حسابم نیست ، برا رضایت هم میگه پیگیری هم نمیکنم وقتش هم ندارم برم حضوری اعلام رضایت کنم ،، برو با قاضی صحبت کن حساب رو آزاد کن ،، چه کاری انجام بدم حالا

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مبلغ را پرداخت نمایید یا اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نمایید