مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اجرای احکام شعبه 4

سلام.من راننده DRTشرکت واحدهای خط12 هستم با یک راننده سواری تصادف کردم.داخل پاسگاه سجاد با راننده سواری سازش و فرم سازش امضا کردیم من از بیمه اتوبوس خسارت دادم ولی راننده سواری به خاطر افت ماشین از من خسارت میخاد که کارشناس اعلام کرده 4700000تومان.من به شورای حل اختلاف شعبه 4 رفتم گفتم که ما سازش کردیم و فرم سازش موجودهست که قبول نکردن حالا جلوی حساب من رو بستن ومبلی 4700رو برداشت کردن دیروز ابلاغیه اومده که تا سه روز اگر اعتراض دارید با اخذ نوبت به شعبه 4 مراجعه کنید من اومدم نوبت بگیرم دیدم که ابلاغیه 2571402تا28|7|1402بوده ولی برای من روز پنجشنبه 27|7|1402ساعت 14 پیام اومده الان نمیتونم نوبت بگیرم.میخواستم ازشعبه4 اجرای احکام شکایت کنم که همه رو به نفع راننده سواری تموم کرده.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اجرای احکام ، مجری حکم قطعی است ، می بایست به حکم اعتراض می کردید .