مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من ی گوشی ایفون 14 پرو مکس تو پاساژ ب ی مغازه فروختم دست دوم فاکتورم بم داد ده میلیون کارت ب کارت کرد قرار شد بقیشو شبا کنع همون شب الان ده روز گذشته میگه پول ندارم هروزم میاد مغازش مغازه دارا اطراف میگن کارش همینه هزار نفرو گول زده کاری میکنه طرف ب کمترین پول راضی بشه یا بزنیش ک بره شکایت کنه الان من چکار کنم بزم اتحادیه یا زنگ بزنم کلانتری بیاد تو محل راهی نیست سریع ب پولم برسم اخه من ی معامله کردم الان بیست میلیون ضرر میکنم واسه فسخ قرارداد اگر پولو ندم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از طریق اتحادیه وتعزیرات موضوع را پیگیری کنید. ودرصورت عدم نتیجه امکان طرح دعوی دردادگاه برای شما فراهم است.