مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن توسط برادر

دختر 24 ساله هستم و مادرم در 20 سالگیم فوت کرده بعد از اون هیچ وقت پدرم جلوی کتک زدن های برادرم را نگرفت و اون هم تا جایی ک میتونه کتک میزنه حتی بیرون تو ماشین اخر سر دو هفته پیش جلوی جفتشون گلگی کردم و جفتشون یه هفته دعوا میکردن که بی جا کردی گفتی وقتی اینو میگی ینی نمک نشناسی
راهی هستش که بخام جدا زندگی کنم و بتونم ب دانشگاهم هم ادامه بدم؟ اصلا دوست ندارن به روزی برسم ک خودکشی یا فرار کنم ولی دیگه تحملم تموم شده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله، شما باتوجه به سنتان میتوانید مستقلا زندگی،ادامه تحصیل و مشغول به کار شوید.