مشاوره حقوقی رایگان - فریب در رابطه و از بین بردن بکارت

سلام، وقت بخیر، حدود 15 سال با آقایی در ارتباط بوده ام. هردو مجردیم. از اول رابطه شرط ازدواج گذاشته بودم. به دلیل مشکلات مادیشون رابطه طولانی شد،ولی بعد از مدتی احساس کردم از زیر مسیولیت شانه خالی میکنند و حالا که تا حدودی توانایی مالی دارند تن به ازدواج نمیدهند. در این اواخر با من رابطه جنسی برقرار کردن در صورتی که براشون شرط گذاشته بودم که در صورت برقراری رابطه جنسی حتما باید ازدواج سریع صورت بگیره، ولی اواخر ازشون یه چهره دیگه دیدم. و با زیرکی پشت تلفن میگن من اصلا بکارتت رو نزدم لابد کس دیگه ای اینکارو کرده، در صورتی که روزی که رابطه برقرار شد خودشون خونریزی و باقی مسایل رو دیدن. الان میخوان زیر همه چیز بزنن. با اینکه من هم از شخصیت نامرد و پلیدشون متنفر شدم و تمایلی به ازدواج باهاشون ندارم ولی دلم میخواد حقمو از این نامرد بگیرم. ایا میتونم ثابت کنم؟ با توجه به اینکه اصلا گردن نمیگیرن و بدون مدرک به من انگ و افترا میزنن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله، احتمالش هست، بدوا به پزشکی قانونی جهت انجام معاینات مراجعه کنید.