مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو خریداری شده

سلام. یک ماشین پژو خریداری کردم با قولنامه،سند وکمپانی رو تحویل من ندادن چون که بدهکار شخص دیگری بودن که صاحب پلاک نبوده و بعد از چند ماه صاحب پلاک ماشین وکالت داده به اون شخص الان هم رفته شکایت گذاشته رو پلاک ماشین رو توقیف کرده ایا الان آن شخص میتونه تو پارکینگ تعویض پلاک کنه و ماشین رو آزاد کنه؟ فقط برگ سبز با کمپاینی دستشون هست و مابقی مدارک دسته من هست. کارت ماشین بیمه معاینه فنی قولنامه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
برای تعویض پلاک باید تمام مدارک
مالکیت خودرو ارائه گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر قولنامه دارید باید الزام به فک پلاک را از دادگاه بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که ممکن نباشد و لیکن این موضوع را به نحو حضوری از طریق یکی از مراکز تعویض پلاک پیگیری بفرمائید‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر همه مدارک را باید همراه داشته باشد