مشاوره حقوقی رایگان - کتک کاری همسر

با سلام.
دیشب همسرم به شدت من را کتک زد. طوری که از ناحیه ی مشت سر دچار خونریزی شده و چندین ناحیه از دست و پا زخمی است.
هر دفعه بحث میکنیم مرا تهدید به کتک میکند. و هر چند وقت یکبار بسیار وحشی میشود. اصلا حالش دست خودش نیست. یعنی فقط او باید حرف دلش را بزند و اگر من حرفی بزنم پشت خانواده اش من را بسیار کتک میزند. در صورتیکه خیلی راحت در دعوا به خانواده ی من توهین و بی احترامی میکند.
حال سوال من این است که اگر بروم پزشکی قانونی آیا میتوانم مدرکی جمع کنم تا دیگر جرات کتک زدن من را نداشته باشد؟ نمیخواهم اصلا مدرک را الان شوهرم ببیند. فقط میخواهم اگر دوباره تهدید به کتک کرد مدرک را نشانش دهم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اشتباه محض است شکلیت کنید تا رسیدگی و کارشناسی شود رضایت هم ندهید تا مجازات شود در غیر اینصورت مجوز کتک خوردن اتی و احتمالی خود را صادر کردید