مشاوره حقوقی رایگان - بند2ماده8 تخلفات اداری

باسلام وعرض خسته نباشید
بنده کارمند رسمی هستم چند سال پیش چندین ضمانت بانکی کردم و در قبال ضمانت ها مقداری پول گرفتم
الان از اداره بازرسی کل کشوربرام نامه اومده که مشارکت در خریدو فروش وام وتحصیل در درآمد نامشروع مشمول تخلف بند 2،ماده 8تخلف اداری شده ام
میخواستم بدونم مجازات این بند چی هست وچکار باید بکنم
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مجازات را قاضی تعیین میکند شما حتما در دادسرای کارکنان دولت از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات این بند، بسته به شرایط پرونده توسط مقام رسیدگی کننده تعیین خواهد شد و در دادسرای کارکنان دولت نسبت به تبرئه خویش، اقدام به دفاع هوشمندانه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق دادسرای کارکنان دولت پیگیری کنید به نظر می‌رسد انفصال موقت باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات را قاضی تعیین میکند شما حتما در دادسرای کارکنان دولت از خود دفاع کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مجازات معمولا انفصال موقت می‌باشد

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

فگبا سلام. اتهام قابل دفاع است و مجازات ان غیر از کیعری، انفصال موقت است.