مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوج

باسلام خانم بنده قبل از دادخواست طلاق اقدام به مطالبه مهریه کرده و200عددسکه از264سکه خودرا اجرا گذاشته و بنده دادخواست اعسارداده وتقسیط صورت گرفته وپیش پرداخت و قسط اول را پرداخت کرده ام ونفقه معوقه ایشان رانیزکه تا تاریخ 1401/05/26ازطریق شورا مطالبه نموده کامل پرداخت نموده ام دوسوال داشتم:
1_اگردادخواست طلاق دهم بعدازقطعیت رای عدم سازشمیتوانم ثبت طلاق کنم؟
2_قاضی پرونده بابت 64سکه ای که ایشان مطالبه نکرده وباقی نفقه معوقه چه تصمیمی اتخاذ می‌کند واگررای به پرداخت دهد میتوانم دوباره اعساربزنم؟ممنون میشم راهنمایی وپاسخ جامع و کامل دهید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله.
میتوانید درخواست اعسار به میزان باقی مانده تقدیم کنید.