مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع

آیا زن من 6سال و 3سال پیش ارتباط نامشروع داشته و شاهد و اقرار خودش را هم دارم میتوانم شکایت کنم؟؟و همچنین 19سال پیش ازدواج کردم بنده را فریب داده و پرده بکارت نداشتند و بعدا اعتراف کردند به عنوان عفو و بخشش که دوسال اول مخ تو رو کار گرفتم و دخترشاهی و طلسم دروغ بوده و به دکتر پول دادم تا برگه بنویسه تو امضا بزنی که دختری من و داره میگیره،و همچنین الان هم طلاق گرفته و دوران عده رابطه نامشروع داشته، لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه ازش شکایت کنم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.درصورت طرح دعوی، امکان نتیجه گرفتن به شرحی که فرمودید،بسیار کم است.