مشاوره حقوقی رایگان - باسلام و عرض ادب

بنده از سال 95 تا 1400 به مدت 60ماه بصورت شبانه روز بافاصله 70 کیلومتر از محل زندگی بعنوان انباردار سردخانه کشاورزی که مسئولیت بالایی داره و نگهبانه اون مجموعه(ترانس های برق سردخانه،ترانس برق چاه عمیق،اسبها و دیگر حیوانات)بدون گرفتن یک ریال مزد بخاطر فامیلی نزدیک،که میگفتن بذار یکجا برات خانه بخریم،و فقط بیمه بمدت 13 ماه رو برام واریز کردن و برای مطالبه طلبم میگفتن مدرک بیار. که 60 ماه تونستم مدرک جور کنم.
بخاطر فاصله و سختی کار چجوری محاسبه میشه آیا به پولم میرسم،ایا بخاطر شبانه روزی اضافی کار یا حق اولاد و بن و....بهم تعلق میگیره،چون بعداز 3 سال مدرک گیر آوردم و شاکی شدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله تعلق میگیرد،از طریق اداره کاراقدام کنید