مشاوره حقوقی رایگان - قول ازدواج و اخاذی

سلام بنده چند ماه پیش با فردی که ایشان چند سال قبل هم با من در یک گروه تلگرامی حضور داشت.مجدد روبرو شدم که تا بحال همدیگر را ندیده بودیم ولی او به من ابراز علاقه میکرد بعد از -شنایی بیشتر تعدادی از عکسای خودش را برای من ارسال کرد که نمیدانم اصلا این عکسها از خودش است یا خیر و در. کل ب شکلی من را فریب داد که او شخصی تحصیل کرده و خانواده دار است و بنده را شیفته ی خود کرد بعد از این ایام از من در خواست پول کرده و در مدت کمتر از یکماه مبلغ 24 میلیون تومان از بنده گرفت که همیشه می‌گفت کارت من خراب است و باید به کارت دوستم واریز کنی و شماره کارت خانمی دیگر را میداد . در اینجا این نکته که اصلا ایشان همان شخص بود یا خیر را هم نمیدانم . ولی در حال حاضر تنها چیزی که دارم یک شماره تماس از فرد و دو شماره ه ی کارت که بنام شخص دیگری هستند به گفته ی ایشان را در دست دارم و ایشان بعد از گذشت مدتی با بهانه های من را در همه جا مسدود کرده اند . و متوجه شدم که تمام این کارها کلاهبرداری بوده است . پس از گذشت 3 ماه تصمیم گرفتم که شکایت ایشان را بکنم . ( در ضمن از تمامیه صفحات چت با ایشان که به چه شکلی بنده را خام میکرد اسکرین شات دارم که البته او اینها را پاک کرده ولی نمی‌داند که من آنها را دارم ) و تمامیه عکس فیش های واریز را نیز دارم ممنون میشوم راهنمایی کنید که چگونه میتوانم پولم را پس بگیرم و ایشان را متهم به کلاهبرداری کنم زیرا سزاوار این است . سپاسگذارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام به استناد فیش های واریزی بطرفیت مالک حساب ، دادخواست مطالبه وجه دهید