مشاوره حقوقی رایگان - خرید ایرپاد از فروشگاه معتبر به صورت اینترنتی و سایت

باسلام بنده یک عدد ایرپاد پرو بشرط ضمانت و مرجوعی خریداری کردم و بعد از تحویل متوجه شدم قطعه مهمی از اون ب اسم کیس یا ذخیره باطری معیوب هستش با توجه ب شش ماه گارانتی من در ماه چهارم ضمانت ارسال کردم و انها بعد از سه ماه و بیست روز ان قطعه را تعویض کردند وقتی بدستم رسید متوجه شدم که ان قطعه تعویضی دست دوم بوده با جای ضربه و خطو خش ...و خودشونم تایید کردند ولی خراب نیست منتها کارکرده میباشد.. اما بنده با توجه ب کارکرده بودن ان قطعه را نمیخاهم چون قطعا خراب خواهد شد.. و دیگه جوابمو ندادن
ایا میتونم شکایت کنم ک یا پولمو پس بدن یا یک ایرپاد جدید... قیمت خریداری شده هم هشت صدو پنجاه هزار تومن بوده..
ممنونم ??