مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با راننده مست

با سرعت پایین ساعت 12 شب به سمت چپ میومدم تو ایینه از پشت ماشینی ندیدم که نزدیک باشه بعد یه ماشین جنسیس با سرعت 100یا 150 زد به مخزن گاز ماشینم پیچید و یک بار دیگه خورد به جلوی ماشین افسر منو مقصر دونست و من از بیمه 8ملیون و نیم گرفتم دادم به اون یارو الان اون اقا میگن خرج ماشین من زیاد باید چند تومن دیگه بدی وگرنه شکایت میکنم در حالی که مست بود و چون میشناختمش به افسر نگفتم مسته و من گواهی ندارم و دوستمو پشت فرمون گذاشته بودم الان اون شکایت کنه من مقصرم

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام.اگر شکایت نماید شما میتوانید به نظریه کارشناس اولیه اعتراض نموده وتقاضای کارشناسی مجدد نمایید.