مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

سلام بنده سرباز سپاه هستم داخل پادگان دچار حادثه شدم و زمین خوردم و از ناحیه دو زانو دچار درد شدم بعد از مراجعه به پزشک متخصص ارتوپد و جراحی زانو معتمد سپاه و بعد از ام ار ای تشخص دادن که رباطacl صلیبی هر دوزانو اسیب شدید دیده و کشک و مینیسک هر دوزانو هم همینطور
بعد از پیگیری بالاخره گذارش حادثه بهم دادن و الان تمام کارها رو انجام دادم الان فقط مونده که بفرستم کمسیون که تحویل ندادم بهم گفتم احتمالن معلول خدمتی میشی میخاستم ببینم معلول خدمتی در کارت ثبت میشود یا خیر و اینکه میتونم غرامت بگیریم و یا چطور میتونم حقم رو پس بگیرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نظریه نهایی کمیسیون دارد