مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در پادگان و اسیب دیدن هر دو زانو

سلام بنده سرباز سپاه هستم و بخاطر حادثه ای که رخ داد از ناحیه دو زانو زمین خوردم و بعد از احساس درد به پزشک فوق متخصص ارتوپد معتمد سپاه مراجعه کردم و بعد از انجام ام ار ای تشخیص دادن که رباط acl هر دوزانو اسیب دیده گریج 2و3 شدن و مینیسک و کشکک هر دو زانو هم همینطور
بعد از کلی رفت و امد بعد از 2ماه بالاخره برای من گذارش حادثه ثبت کردن و پیگیری های لازم رو انجام دادم و هنوز تحویل ندادم
میخاستم ببینم نظر کمیسیون چی میتونه باشه و اینکه گفتن ممکن هست معلول خدمتی بشم میخاستم ببینم معلول خدمتی در کارت پایان خدمت ثبت میشه یا خیر و اینکه برای شغل دولتی مشکلی ندارد و اینکه غرامت یا خسارتی به بنده تعلق میگیرد یا خیر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام بستگی به نظریه نهایی کمیسیون دارد