مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

پارسال برج 10 بود هفت صبح تو جاده به سمت تهران بودم یه تیکه کابل که از تیر برقی که برای روشنایی بود توجه منو جلب کرد و پیاده شدم کندمش دقیقا شد یک متر که 4ریشته ای مفتولی بود که تا اومدم سوار ماشینم شم سمند کلانتری دنده عقب اومدو با کابلی که دستم بود گرفتن و بردنم آگاهی انقدر زدنم که 17 تا پروندرو بریزن روم گردن نگرفتم،و با فیش اومدم بیرون و یک ماه هم زندان بودم و قاضی گفت برید اداره برق رضایت داده،الان ابلاغیه اومده رفتم میگن یه سال زندان و دو سال تعلیقی،از کارشناس های محترم خواهش میکنم جواب منو بدید و راهنماییم کنید،و در ضمن سوء سابقه ندارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای صادره درمهلت اعتراض نمایید. ودلایل ودفاعیات خویش را مشروحا بیان کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت اعتراض باقیست اعتراض کنید