مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهد غیر مالی

سلام. پدرم خونه کلنگی رو به سازنده برای ساخت داد از اونجایی که ما تو یه بن بستی هستیم که چهارتا خونه داره درصورتیکه اگر حتی یه نفر نخواد مشارکت کنه و بسازه عقب نشینی میشه.یکی از مالکین قرارداد ساخت رو با سازنده امضا نکرد و سازنده به ما گفت که شما بیاین قرارداد ببندین اون مالک تحت فشار قرار میگیره و خودش میاد قرار داد میبنده.سه تا از مالکین قرارداد بستن و سازنده یک بندی رو به قرارداد اضافه کرد که چه با عقب نشینی و چه بدون عقب نشینی ساخته میشود تا اون مالک بیاد و قرارداد ببنده.سند هممون رو هم گرفت و امضای کاری بلاعزل از دو تا از مالکین که پدر من و یه مالک دیگه بود گرفته.ما از سازنده شکایت کردیم که خونه عقب نشینی میشه و تو نتونستی رضایت اون مالک رو بگیری رای اول به نفع سازنده بود و ما منتظر تجدید نظر هستیم تا ایکه در سامانه عدل ایران ابلاغیه ای اومده که دعوی سازنده به طرفیت شما مبنی بر الزام به تعهد(غیر مالی) در وقت مقرر تو دادگاه حضور داشته باشه این یعنی چی؟؟؟ چیکار باید کرد؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سازنده با توجه به مفاد و شروط قرارداد ، دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی به طرفیت شما اقامه کرده است

شما باید با توجه به مفاد قرارداد ، مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه تجدید نظر برای شما جلسه قرار داده است و این نکته مثبتی می‌تواند باشد می‌بایست حضور پیدا کنید و از خود دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان( سازنده) هم شکایت کرده بر اساس قرارداد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید نسبت به دعوای ایشان دفاع مناسب کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

ایشون از شما شکایت کرده و در تاریخ مقرر باید شما یا وکیل شما در دادگاه حضور پیدا کرده و از خودتون دفاع نمائید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
جلسه رسیدگی تعیین شده است و باید حاضر شوید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادگاه طرفین را جهت جلسه رسیدگی خواسته است