مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعيت از همسر برای مدت معين

من کارمند رسمی یکی از پژوهشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم در تهران هستم. همسرم پزشک فوق تخصص هستند و برای گذراندن دوره تعهد خدمت به استان سمنان منتقل شده اند و حداقل به مدت 3 سال بايد در آنجا خدمت کنند. آيا من می توانم در اين مدت به سمنان منتقل شوم و بعد از پايان دوره مجددا به تهران برگردم؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام انتقال شما به شهرستان که انجام خواهد شد اما برای برگشت مسلما با مشکل روبه رو خواهید شد هرچند جابه جایی شما به شهرستان و برگشت به تهران امری قانونی و منطبق با قوانین استخدامی کشوریست