مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل امضا

سلام امضا من جعل شده کارشناس اول گفت امضا تطابق ندارد ولی متن داخل امضا مثل اون هست پس امضا جعل نیست کارشناس سه نفره اعتراض کردم نظر به امضا جعل نیست گفتند و دادگاه تجدید نظر رای صادر کرده ولی واقعا امضا من نیست جعل کردند چی کار کنم خدایی امضا من نیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن نظریات کارشناسی بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم قطعی صادر شده است شما اگر دلیل جدید دارید میتوانید درخواست اعاده دادرسی مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر کارشناس در اینجا مهم استامر تخصصی است اگر مدارکی دارید می‌توانید ارائه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که رای قطعی صادر گردیده است می‌توانید درخواست اعاده دادرسی به استناد دلیل جدید نمایید