مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری به قصد فرار از دین مهریه

باسلام..بنده زوج هستم.به خاطر بدهی که به مادرم داشتم ماشین خود را به ایشان انتقال دادم همسرم موضوع را فهمید وبا من قهر کرد و دوهفته بعد مهریه خود را به اجرا گذاشته.واکنون با عنوان معامله صوری به قصد فرار ازدین شکایت کرده.دونفر شاهد اوردن و گفتن که دختر ماقهر بوده و زوج به خاطر فرار از مهریه این کار را کرده و بنده نیز3نفرشاهد بردم که زنم بعد از این قضیه و بخاطر همین موضوع قهر کرده وکامل برای قاضی توضیح دادم.به نظر شما اساتید نتیجه چه میشود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد می‌بایست دفاعیات خود را در دادگاه بیان نمایید

معامله شما با مادر معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر قرارداد شما واقعی باشد دعوای زوجه رد خواهد شد
شما باید لایحه تخصصی ‌تنطیم و مستندات خود را ارائه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر مبلغی بین شما رد و بدل نشده باشد دادگاه ممکن است معامله صوری را احراز کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معامله صوری اتفاق نیافتاده است؛ چه آنکه زوجه بعد از انتقال خودرو به مادر، اقدام به اجرائیه مهریه کرده است.
توجه داشته باشید چه زوجه مهریه خود را به اجراء می‌گذاشت و چه مهریه خود را به اجراء نمی‌گذاشت اگر معامله صوری باشد اساساً معامله باطل است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بررسی موضوع و تصمیم با مقام قضاییست، مدعی صوری بودن باید دلایل خود را ارایه نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمال صدور رای مبنی بر محکومیت شما کم است. درصورت محکومیت موضوع قابل اعتراض است.