مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سال 93 ازدواج کردم خانواده شوهر وام ازدواج منو گرفتن. کارت رو از من گرفت. ضامن هم خودشون شدن. بعد چند ماه طلاق گرفتیم و الان شکایت کردن که وام ازدواج رو ما پرداخت کردیم و از من پول میخوان درصورتی که کل وام رو خودشون گرفتن کارت کلا دست خودشون بود الان حسابم مسدود شد و 500 یا 400 هم تو کارت داشتم. نمیدونم چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دادگاه همین دفاعیات را مطرح کنید. ادله ای مبنی بر واریز پول به حساب آنها یا برداشت توسط آنها دارید ارائه دهید