مشاوره حقوقی رایگان - جادو گرفتن همسرم

سلام وقت بخیر.باشوهرم بحث داریم ایشون رفته دعا جادو گرفته و میریزه توی آب وغذا که من بخورم وفکر کنم خوردم.تازه فهمیدم.چون دعاهاروپیداکردم توی خونه به اسم من ویکی از اونها روبا آب شسته بود،گاهی بی دلیل آب میاره میگه باید بخوری یا میزاره توی اتاق.امنیت جانی ندارم،قبلا کارهای دیگه بازم کرده مثل کتک کاری،فحاشی و...خیلی ترسیدم.
چندوقتیه تنم بی حس و لش شدم،مدام اعصابم خورده،انگارمغزم هنگه کار نمیکنه،استرس شدید دارم و... حالافهمیدم علتش چی بوده ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بابت آزار و اذیت و توهین و سایر مواردی که مد نظر شما است شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به یک مشاور خانواده مراجعه کنید بعد یک وکیل همکار بنده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دعا نویسی و... دروغ است.
اگر به این مسائل اعتقاد دارید بهتر است منزل شوهرتان را ترک کنید و جهت ثبت طلاق اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل از تا راهنمایی شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود از مشاوره یک شخص متخصص در حوزه خانواده بهره‌مند شوید.