مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مددجویان کمیته امداد

با سلام
پیرمردی روستایی با سن بالای 70 سال که دارای دختری مجرد هست و مستمری بگیر کمیته امداد هستن، آیا امکانش هست از طریق کمیته امداد بیمه بشن یا خیر؟ اگه امکان بیمه شدنشون هست آیا مستمری اونا قطع میشه؟ و اگه از طریق کمیته بیمه نمیشن و خودشو‌ن بخوان بصورت آزاد بیمه بشن آیا مستمری کمیته اونا قطع میشه یا خیر ؟
پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً مستمری به شخصی تعلق می‌گیرد که درآمد و از جای دیگری حقوق دریافت نمی‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که منبع درآمدی وجود نداشته باشد مستمری قطع نخواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت نداشتن منبع درامد امکانش وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کمیته بیمه نمی شود.
می توانید از طریق کمیته امداد یا بهزیستی موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حقوقی دریافت کنید مستمری کمیته قطع میشود اصولا

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مستمری کمیته امداد مخصوص افرادی هست که از جای حقوق دریافت نمی‌کنند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون بله باید مددجویان خود را که فاقد بیمه هستند جهت بیمه بازنشستگی و درمان به سازمان تامین اجتما عی معرفی کنند درضمن بیمه مدد جویان داری یارانه نیز است از طریق کمیته پیگیر باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

چنانچه حقوقی دریافت کنید مستمری کمیته قطع میشود