مشاوره حقوقی رایگان - مستمری کمیته امداد در صورت بیمه شدن

سلام و خسته نباشید.ببخشید من 35 سالمه که خودم بیمه تامین اجتماعی هستم چند سال هست و مادرم هم چون پدرم فوت شده کمیته امداد ثبت نام کرده و حقوق کمیته امداد و میگیرد.اگه الان من مادرم رو تحت تکفل خودم دربیارم که مادرم هم از دفترچه بیمه تامین اجتماعی استفاده کند آیامادرم رو کمیته امداد حقوقش رو قطع میکند؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود نباید قطع شود اما حضوری پیگیری گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ممکن است این اتفاق بیفتد بهتر است قبل از اقدام پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول خیر
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه با توجه به اینکه جنبه اداری دارد این موضوع به اداره بیمه مربوطه مراجعه کنید و کارشناسان بیمه آنجا حضور دارند و شما را راهنمایی خواهند کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر حقوق کمیته امداد به قوت خود باقیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا خیر با این حال از طریق بیمه و کمیته پیگیری کنید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
بله ممکنه قبل اقدام پیگیری کنید