مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه در صورت تبرئه شدن

من سال 91 واسم به جرم آدم ربایی به قصد انجام عمل لواط پرونده درست شد سه روز به خاطر جور نشدن وثیقه رفتم زندان انگشت نگاری شد بعدش پرونده برای آدم ربایی منع تعقیب و لواط تبرئه شدم الان آیا اونها در سوء پیشینه هست اگر هست چجوری اونها رو حذف کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوء پیشینه برای شخصی است که محکوم قطعی شده است و گاهاً به زندان نیز رفته است

شما محکومیت موثر کیفری ندارید اما در سامانه وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرائم ثبت شده است
ولی سابقه ‌ کیفری نخواهید داشت و در صورت استعلام ، گواهی عدم سؤ پیشینه صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سجل کیفری موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تبرئه شده‌اید فلذا برای شما سوءپیشینه لحاظ نخواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سابقه محسوب نمیشود ولی در سجل کیفری شما ثبت میشود