مشاوره حقوقی رایگان - هبه وجه نقد به یکی از فرزندان

باسلام . اگر مادری از دارایی خودش مبلغ قابل توجهی پول نقدی به یکی از فرزندان خودش ببخشد و صلح کند و شاهدانی هم از همسایه ها بصورت کتبی این بخشش را امضا کنند آیا فرزندان دیگر میتوانند شکایت کنند که این بخشش مادر ناصحیح و قانونی نبوده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی در زمان حیات می‌تواند نسبت به اموال خود تصمیم بگیرد دیگران نمی‌توانند به آن خدشه‌ای وارد نمایند مگر در مواردی که قانون استثنا نموده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر مادر فوت کرده باشد سایر ورثه میتوانند دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایند
و شما هم باید اثبات نمایید که مادر شما ، خودش این مال را به شما داده است و ...

و اگر حجر مادر احراز و اثبات گردد انتقال مال ، قابل ابطال است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ببخشد یا صلح کند؟؟ این دو با هم متفاوتند و آثار حقوقی متفاوتی هم دارند لطفاً سوالتان را به صورت صحیح مطرح کنید تا راهنمای دقیق شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به نحو دقیق پاسخگویی صورت گرفته است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر مادر در زمان حیات خود مالک اموال خود است و اختیار عمل دارد