مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه و اجرت المثل

با سلام همسرم مدتیه که منزل مشترک را ترک نموده و مهریه اش را به اجرا گذاشته و بنده هم عدم تمکین براش فرستادم ولی در جلسه شورای حل اختلاف جهت رسیدگی عدم تمکین حاضر نشد و الان هم رفته دادخواست نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت را مطرح نموده و وقت رسیدگی در شورای حل اختلاف برامون ابلاغ شده ،اگر بنده درجلسه رسیدگی شورای حل اختلاف حاضر نشوم جهت رسیدگی اجرت المثل و نفقه چه اتفاقی می افتد آیا میتوانم لایحه ارسال کنم جهت عدم حضورم در جلسه رسیدگی لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حاضر شوید واز خود دفاع کنید. عدم حضور ممکن است برای شما محکومیت را درپی داشته باشد. میتوانیدلایحه نیز ارسال کنید