مشاوره حقوقی رایگان - دفترچه درمانی بیمه

بیمه بیکاریم دوساله تمام شده الان بیکارم دفترچه بیمه ندارم آیا میتوانم با پرداخت پول فقط دفترچه بیمه برای همسر و دو فرزندم بگیرم چون توانایی پرداخت کل بیمه ام را ندارم نه سابقه میخواهم نه چیز دیگر فقط با 25 سال سابقه بیمه دفترچه درمانی برای خانواده میخواهم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام بله شما می‌توانید با پرداخت ه نفر سیصد هزارتومان برای یکسال نزد بیمه ایرانیان اقدام کنید

امید رضائی تبریزی

امید رضائی تبریزی :

استان :

باسلام،بهتره با مراجعه به بیمه که تخصص کامل دارند راهنمایی خواسته شود ولی بنظر میرسد وجه بیمه را تادیه نمایید بدین نحو که خودتون پول حق بیمه را تادیه نموده تا دفترچه بگیریید