مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه خانواده

بنده یه سفته 50میلیونی به رسم امانت به کسی داده بودم که حالا بعداز مدتی اقدام کرده وحکم گرفته وتمام حسابهای بانکی من رو مسدود کرده میخواستم بدونم چطور میتونم حسابی که یارانه خودم وخانوادم واریز میشه رو رفع مسدودی کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد حساب یارانه تنها می‌توانید می‌توانید نسبت به رفع مسدودی سهم یارانه اعضای خانواده اقدام کنید تا فقط خساب شما به عنوان سرپرست خانوار توقیف باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما دلیل قانونی مبنی بر ‌ امانت بودن سفته داشته باشید شما میتوانید شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید

بله به مرجع قضایی درخواست رفع توقیف از حساب یارانه را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست علتی را که باعث شده است حساب شما مسدود شده است را رفع نمایید
شکایت نمایید مبنی بر اینکه سفته به صورت امانت در ید ایشان بوده و با گرفتن آن حکم می‌توانید رفع مسدودی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مرجع توقیف کننده حسابهای بانکی، درخواست خود مبنی بر رفع مسدودیت حساب مربوط به یارانه را ارائه دهید.

بهروز مافی

بهروز مافی :

با ارائه گواهی ، از پلیس 10 به دادگاه ، رفع مسدودی میشه

احمد فتحی

جناب آقای احمد فتحی :

باسلام و وقت بخیر.
اگه نوشته ای یا کلاً مدرکی که محمول باشه بر اینکه بابت حسن انجام کار اون سفته را دادین میتونین شکواییه‌ای را تنظیم کنید و درخواست رفع مسدودی را انجام دهید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. صرفا در صورت پرداخت بدهی خود یا اثبات بر امانی بودن سفته اقدام شده و بی اعتبار نمودن آن می توانید نسبت به آزاد سازی حساب خود اقدام نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با ارائه یک لایحه از واحد اجرای احکام ببخواهید تا ه عنوان مستثنیات دین از آن حساب رفع توقیف شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با مراجعه به اجرای احکام و اعلام شماره حساب به عنوان حساب یارانه ای و درخواست رفع مسدودی

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه اجرا مراجعه و خواستار مسثنیات دین شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام توقیف کننده حسابها پیگیری کنید