مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و وام گرفتن بدون اطلاع شخص

سلام عموی من متصدی بانک هس پدرم حدود 10 سال پیش مدارکش رو میده به عموم تا برامون وام بگیره ایشون میگه نمیشه به اسم خودت بگیرم و باید به نام همسرت بگیری و خودت ضامن بشی پدرم هم قبول میکنه و عموم وام رو میگیره دوسال بعد مشخص میشه عموم به اسم پدرم از بانک دیگری با مدارکش وام گرفته و ضامن اون وام خودش و فرد دیگری هستن ولی وام رو خودش استفاده کرده و پدرم اصلا ازین موضوع اطلاع نداشته اون موقع گفته 15 تومن الان میگه 19 میلیون تومن وام گرفته و خودرو پدرم توقیف شده چون ایشون به هیچ عنوان قسط هارو پرداخت نکرده ضمن اینکه عموم آدم کلاهبرداری هست و اینکار رو با خیلی از اشخاص دیگه هم انجام داده ولی نه اینکه به اسم شون وام بگیره درحد اینکه ضامن میشدن و پرداخت نمیکرده قسط هارو حتی یکبار بازداشت شده پدرم ساده بود و بهش اعتماد کرد چون اون موقع نمیدونست ایشون چه ادمیه خواهش میکنم کمک کنین راهی برای نجات وجود داره؟ یا در هر صورت پای پدرم گیره

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر در امضاء پدرتون و جعل کرده باشه میتونید شکایت کیفری مبنی بر جعل علیه او به دادسرا بدید