مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

باعرض سلام خسته نباشید خودروی پراید خریداری نمودم که فروشنده خودروراخریداری نموده بودووکالت تنظیم سند را از مالک داشتند ولی در مهلت مقرر و در تاریخ اعتبار وکالت بنده نتوانستم پول خود را کامل بپردازم و تاریخ وکالت الان گذشته ولی پول خود را کامل پرداختم وفروشنده هم نوشته که اگر در این تاریخ مقرر پول خودرو راکامل تسویه نکنم مسئولیت تنظیم سند با خودم است والان هم شخصی که سندبنامش است استان دیگری زندگی میکندوباهاشم تماس گرفتم گفتن وکالت نمیدم وسندهم نمیزنم بروبه همونی که ازش خریدی بگو اونم باهاش صحبت کردگفتن نمیام وفروشنده هم گفته ربطی دیگربه من نداردراه حل چیست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست اثبات عقد بیع والزام به تنظیم سند میبایست طرح کنید