مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط دایی

در سال 1370 280 متر زمینی در روستا خریدم ک همون زمان 300 متر جلو زمین من دایی ام خریداری کرده و حالا دایی ام زمین رو تصرف خود قرار داده و ساختمان ساخته و من دست نوشته اون سال دارم ک زمین خریده ام و مال من هست و خود دایی ام هم قبول داره زمین مال من هست و اول کار کارشناس گفته بود من این زمین با پدرم معامله کرده و 2500 متر زمین کشاورزی دادهم در صورتی ک زمین مال من هست و ایشون بعدش تو دادگاه اومد گفت زمین با من معامله کرده و شاهد اورد ک هیچ کدومشون نگفتن پای معامله بودیم گفتن من بهشون گفتم زمین ب‌دایی ام فروختم ب دروغ و هرکدوم شاهدها ی جور حرف میزدن و قاضی رای داده ب ضرر من طبق شاهد و این ک در روستا رفت امد داشتم دیدم ساختم چیزی نگفتم ولی درصورتی ک تذکر دادم ولی ب حرفم گوش نداد ومجبورم اخر شکایت کردم و دادگاه از من هیچ شاهدی نخاست گفت چون تو مدرک داری

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک ومستندات است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی مدارک و مستندات است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد