مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به نام همسر دوم

پدرم موقع بیمار که به سرطان مبتلا شده بود اون روزی که از شیمی درمانی اورده بودیم پدرم تو حال خودش نبود زن دومش اومده خونه روبه اسم خودش کرده از پدرم امضا گرفته میخواستم بدونم میتونیم شکایت کنیم ازش ؟؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم تحت شرایطی بله.اماجهت اظهار نظر دقیق توجه به شرایط و اوضاع و احوال و مدارک پزشکی پدر و مدارک انتقال رویت اسناد اهمیت بسزایی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست اثبات حجر را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات موضوع می توانید معامله را فسخ کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

تحت شرایطی ممکن هست ولی در هر حال مسیر ساده ای پیش رو ندارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که بتوانید احراز کنید که شرایط اساسی صحت معاملات از جمله قصد وجود نداشته است میتوانید نسبت به ابطال این نقل و انتقال اقدام بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست اثبات حجر را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.