مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی

سلام. پدر همسر بنده فوت شده و زمینی که مانده ازش مادر همسر بنده با وجود. چند تا بچه زمین را به یکی از بچه ها فروخته آیا به حقه میتواند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادر همسرتان مالک ان زمین بوده و یا از طرف پدر مرحومشان وکالت فروش به غیر داشته بله منعی ندارد در غیر این صورت وراث پدر همسرتان میتواند اقدام حقوقی نماید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر ، دخل و تصرف در اموال موروثی بدون اذن سایر ورثه اعتبار ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مال پدرش باشد امکان فروش از طرف مادرش وجود ندارد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
باتوجه به وجود وراث دیگر نمیتواند مگر اینکه رضایت انها را جلب نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر تحت عنوان فروش مال غیر از ایشان شکایت کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
به صورت کلی ، اموالی که به عنوان ترکه از متوفی به جا میماند متعلق به کل ورثه است و احدی از ورثه بدون اذن بقیه وراث نمیتواند آن ملک را بفروشد و اگر چنین عملی را مرتکب شد معامله غیر نافذ است . حال آنکه این مطلب نیز حایز اهمیت است که همسر متوفی از عین ملک یا همان اموال غیرمنقول ارث نمیبرد و فقط از قیمت آن ارث میبرد پس به نوعی از عین ملک هیچ ارثی نمیبرد .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی که سند زمین به جا مانده از متوفی به نام مادر همسرتان بوده باشد بله ایشان حق انتقال به هر شخصی را دارند اما در صورتی که سند زمین به نام شخص پدر همسرتان بوده و خانم فروخته اند همسراتان و سایر فرزندان میتوانند شکایت کرده و انتقال باطل گردد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

فروش ملک مشاع با رضایت تمام ورثه امکان پذیر است

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
خیر ایشان نمیتواند این کار را انجام دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر مرتکب جرم فروش مال غیر شده است امکان ابطال آن وجود دارد.