مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده کلاهبرداری

باسلام.بنده برج8سال96ماشینی ازفردی خریدم.ازسایت دیوار.فروشنده سرم کلاه گذاشت زیراصاحب سندبرادرش بود ودوتاحکم توقیف هم روی ماشین بود که یکی ازشکایتهامربوط به شکایت فردی ازصاحب سند به دلیل چک بود.البته پس ازاینکه به فروشنده اطلاع دادیم گوشیش روخاموش کرد.پس ازمدتی متوجه شدیم ماشین لیزینگی هم هست.مدتی بعدنیروانتظامی هم ماشین روخوابوندپارکینگ.من هم به جرم کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع ازفروشنده شکایت کردم میخواستم بدانم چه مدت ،طول میکشه پرونده به نتیجه برسه.وباتوجه به اینکه طرف مقابل گوشیش روخاموش کرده وفروشنده هم مجردهست وخانواده اش اظهاربی اطلاعی ازاومیکنندومیگوینداصلاخانه نمی ایداگردادگاه به من حکم جلب دادندچجوری متهم روبگیرم باتوجه به خاموش بودن گوشیش وشرایطی که گفتم.یادادگاه چه کمکی به من میکند.ایاازطریق حساب بانکی میتوان متهم روگرفت.هرراهی که شمامیدونیدبهم بگین.چون همه زندگیم همین20میلیون بودکه رفت.متشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در خصوص بحث کلاهبرداری و شرایط خاص این جرم باید به وکیل مراجعه نمایید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

معمولا پیدا کردن متهم فراری کار سختی است و خودتان باید از او آدرس گیر بیاورید.