مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوج

باسلام مهریه خانم بنده 264سکه است که 14تای آن را ازطریق اجرای ثبت مطالبه کرده و هنوز پرونده مفتوح است و200تای آن را ازطریق دادگاه اقدام کرده که اعسار زدم و تقسیط شد و پرداخت کردم وبابت 50 تای باقیمانده اقدامی نکرده است و در خصوص نفقه معوقه هم تاکنون دوبار مطالبه کرده و کامل پرداخت کردم وبرای سوم هم از طریق شورا مطالبه کرد که عدم صلاحیت صادر شد و قراره بره دادگاه خانواده با این توضیحات من میتوانم ایشان را مطلقه کنم خواهشاً پاسخ بدید مرسی.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، طلاق از طرف زوج نیاز به دلایل خاصی ندارد منتها پیشنهاد میشود موضوع را با ارائه مدارک حضورا با وکیل متخصص در میان بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
در صورت اقامه دادخواست طلاق توسط زوج ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید یا دادخواست اعسار مطرح نماید
تمام مهریه ، نفقه معوقه ، اجرت المثل ایام زناشویی ، نحله و نصف دارایی در صورت شرط در عقدنامه و ناشزه نبودن زوجه

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

زوج در هر زمان می تواند همسر خویش را مطلقه نماید اما باید تمام حقوق قانونی وی از قیبل مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و تنصیف دارایی را پرداخت نمایید.

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. زوج در هر حال می تواند درخواست طلاق زوجه را دهد اما ثبت و جاری شدن آن منوط به تسویه و پرداخت کامل حقوق مالی می باشد که شامل مهریه نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت، تنصیف و ....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مانع قانونی جهت طلاق دادن از سوی شما وجود ندارد اما در مورد حقوق مالی زوجه از جمله مهریه بایستی تعیین تکلیف شود.
بدین توضیح که اگر اعسار شما پذیرفته شود بعد از طلاق بایستی مهریه زوجه را به شکل قسط بندی پرداخت بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج در هر زمان می تواند همسر خویش را مطلقه نماید اما باید تمام حقوق قانونی وی را پرداخت کند