مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو

سلام. بنده ماشینمو جلو درب بیمارستانی پارک کرده بودم طوری که سد معبر نکرده بود جلو در بیمارستان برا ورود خروج آمبولانس باز بود و به فاصله پنج دقیقه ای که من اونطرف خیابون کارم انجام بدم بیام یکی از پرسنل اورژانس عمدا درب جلو و عقب طرف شاگرد و صندوق عقب ماشینو با مشت زده قر کرده میخاستم بدونم من میتونم از طرف شکایت کنم و خسارتمو بگیرم ضمنا جلو درب بیمارستان دوربین مدار بسته خود بیمارستان هم هست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در محل توقف ممنوع نبوده می توانید علاوه برمطالبه خسارت ، شکایت کیفری تخریب بنمایید

بیات بهاره طالبانپور

سرکار خانم بیات بهاره طالبانپور :

بله.درصورت وجود دلیل اثباتی می‌توانید شکایت کیفری تحت عنوان اتهامی تخریب نمایید ووفق ماده 1قانون مسوولیت مدنی خسارت وارده به خودروتان راهم مطالبه نمایید