مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه

سلام وقت بخیر سال نو مبارک در صورت عدم تخلیه مغازه تجاری توسط مستاجر با توجه به شرط مکتوب در اجاره نامه مبنی بر اینکه هر زمان مغازه فروش رفت بایستی 60 روزه تخلیه کند و پس از 80 روز از فروخته شدن وارسال اظهار نامه، حاضر به تخلیه نشده و بنده دادخواست حکم تخلیه کردم و هنوز موعد تشکیل جلسه برای صدور حکم نرسیده و چک تخلیه اش را برگشت زدم داخل چک تخلیه کلمه ای به عنوان ضمانت قید نشده و فقط نوشته شده در وجه بنده بابت چک تخلیه و در اجاره نامه نیز در باره چک تخلیه چیزی نوشته نشده ایا از طریق چک می توان برای اجرا گذاشتنش به صورت کیفری اقدام کرد چون در چک اسمی از واژه ضمانت نیامده ودر اجاره نامه ننوشته شده
از چه مسیر باید اقدام شود با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید بررسی دقیق و سنجیده شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما هم از مسیر حقوقی می توانید اقدام کنید و هم از مسیر کیفری می توانید اقدام کنید. از مسیر حقوقی با توسل به قراردادی که منعقد نموده اید و مستاجر خلاف مفاد قرارداد اقدام کرده است تا در نهایت منجر به تخلیه و اخذ خسارات وارد شده شود. از مسیر کیفری نیز بدین نحو که بابت چکی که داده است از لحاظ کیفری و نه از لحاظ حقوقی اقدام کنید تا در این زمینه سوای موضوع اجاره نامه و قرارداد مجازات شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید لیکن این موضوع قابل فاع از سوی مستاجر و اقدام به شکایت تحت عنوان خیانت در امانت علیه شما می باشد
همان راه حقوقی را ادامه بدهید بهتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی متن و لاشه چک دارد تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست حکم تخلیه را مطرح نمایید