مشاوره حقوقی رایگان - روند شکایت

با سلام مستاجر نسبت به پرداخت اجاره خودداری می کند چگونه می توانم حکم تخلیه آن را بگیرم لازم به ذکر است در متن قرارداد فی مابین در صورت پرداخت نکردن اجاره قرارداد فسخ می باشد با تشکر از شما

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. بهترین اقدام این است که منتظر بمانید تا مدت قرارداد اجاره به اتمام برسه و درخواست دستور تخلیه و همچنین مطالبه اجاره بها را مطرح کنید و پول پیش (رهن) را توقیف نمایید.