مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد عسر و حرج زن را ثابت می‌کند ؟

سلام درخواست طلاق دادم به دلیل اعتیاد شوهرم به هرویین و شیشه. سابقه کمپ استعلام گرفتم حدودا 8بار بستری بوده (حتی دو مرتبه در یکماه و دقیقا چندروز قبل از جلسه رسیدگی به طلاق مرخص شده، سوری و به قصد فریب دادگاه) قاطعانه اظهار کرده معتاد نبوده و نیست! یکبار هم خودم بستریش کردم و بعد از مرخص شدن بلافاصله مصرف کرد. دو جلسه هم برای سم زدایی مطب دکتر مراجعه کرده گواهی
شو گرفتم. همه ی اینا حاکی از اینکه ثبات در ترک نداره و بی مسئولیتی در زندگی. 8ماه زندگی مشترک داشتیم. از لحاظ ظاهر هم مشخص که مصرف کننده هست . سوالم اینکه با این دلایل قاضی رای به طلاق میده
من در عسر و حرج هستم وقتی شوهرم ثبات در پاک ماندن نداره؟؟ چقدر این پروسه زمانبر هست ؟ ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . با توجه به اظهارات شما به نظر میرسه که دادخواست شما مورد قبول واقع بشه. ولی اینکه چقدر زمان ببره به هیچ وجه مشخص و قابل پیش بینی نیست .بستگی به طرف مقابل شما داره که به آرا صادره اعتراض کنند یانه. چون پرونده طلاق هم قابل تجدیدنظرخواهی هست و هم قابل فرجام خواهی. بهترین کار اینکه حتما با مشاوره یک وکیل متخصص در زمینه خانواده اقدام بنمایید تا بهتر به نتیجه برسید.