مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

مغازه ای را در اردیبهشت ماه 1402تا 1403اجاره داده ام
مستاجر وسایلش را برداشته در مغازه را بسته و نه اجاره میدهد نه قرارداد را فسخ می‌کند نه قولنامه را برمیگرداند.
چند سوال دارم.
1-بعدازاتمام قرارداد ایا میتوانم درب مغازه را باز کنم؟
2_مبلغ اجاره بالای بیست میلیون شده حکم دادگاه چقدر طول می‌کشد رای قطعی و اجرا صادر شود وقتی پرونده به دادگاه ارجاع شد.ششم آبان 1400به شورای حل اختلاف باید بروم برای دریافت اجرای حکم.
3_آدرس منزل شخص را دارم چگونه میتوانم از طریق پاسگاه محل مستاجر اقدام کنم بدون دریافت حکم ؛آیا میتونم برم درب منزلش به پاسگاه تماس بگیرم و ایشونو دستکیر کنند بدون داشتن حکم.

پاسخ ها :

اجاره نامه