مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار انبارداری

باسلام وعرض ادب.من 12 ساله انباردار شرکت آرایشی بهداشتی هستم با حجم کار زیاد .واضافه کارزیاد آیا جزو مشاغل سخت محسوب میشود. باسپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره کار طبق لیست مشاغل سخت پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تشخیص اینکه شغل شما در زمره مشاغل سخت قرار دارد یا قرار ندارد بایستی از طریق اداره کار اقدام بفرمائید‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید.

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

مشاغل سخت توسط سازمان مربوط احصا و تعریف شده است به لیست مشاغل در اداره کار مراجعه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای تشخیص مشاغل سخت از زیان اور به کمیته تشخیص مشاغل به اداره کار مراجعه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً خیر از طریق اداره کار پیگیری کنید