مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. شوهرم با دعوا و مشاجره منزل ترک کرده و دیگه نمیخواد زندگی کنه، سال 95 تا الان نفقه به من نداده، مستاجر هستیم و کرایه یکسال پیش تا الان نداده، مشکل روانی داره تشخیص اسکیزوفرن پارانویا میدهم، البته دکتر نرفته خودم دانشجوی روان شناسی هستم متوجه شدم، یه دختر 2 و نیم ساله دارم، چطور اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا دادخواست مطالبه نفقه بدهید. کیفری هم میتوانید شکایت ترک انفاق کنید.
در صورتیکه 6 ماه نفقه ندهد به اضافه مشکل روانی شان که البته نیاز به تایید پزشکی قانونی دارد، میتوانید دادخواست طلاق بدهید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

نسبت به نفقه خود شکایت کنید و مستند رای خود را به انضمام استشهادیه ترک منزل بیش از یک سال اقدام به دادخواست طلاق و با وجود عسروحرج نمایید