مشاوره حقوقی رایگان - ایا قرارداد پیش فروش که ساخته نشده نیز شامل مطالبه وجه می شود؟

درود، سال 95 واحد پیش خرید کردم که با سازنده قرارداد پیش فروش بستم. مبلغ را دریافت کرد و متواری شد. مالک زمین نیز یک طرفه فسخ قرارداد را گرفت. از مبلغ دریافتی 45 میلیون بابت اخذ مجوز به صندوق شهرداری واریز گردیده است. ایا میتوانم درخواست مطالبه وجه دهم؟ مبلغ واریزی به صندوق شهرداری را سازنده به حساب ملک واریز کرده است.

پاسخ ها :

كريم  صحرائي كلجاهي

جناب آقای كريم صحرائي كلجاهي :

سلام.شما حسب مورد می توانید اقدام به طرح دعوی ایفاء تعهد قراردادی نمایید و یا با ابطال قرارداد اقدام به مطالبه وجه نمایید
تلفن تماس 09143065339